joi, 28 aprilie 2011

Prima alunita

Iulia are pe mana stanga deasupra degetului aratator o alunita, ma intreb daca e de la soare, sau pur si simplu incep aluitele sa apara? Tot Iulia e dotata cu niste muci asezonati cu temperatura si in rest stare generala buna, nu stiu de unde am capatat mucii, dar mai suparata am fost eu, Iulia a avut probleme doar cu dormitul, asa ca o naoapte a dormit cand la mine cand la Sot in brate, mai are un dusman antitermicul, cand vede ca trebuie sa-l ingita tipa ca din gura de sarpe spre norocul meu, ca daca strangea buzele...aveam nervii prastie. Nu ca acum am nervii buni, in 2 zile am mancat un cozonac si mi-a picat pe castraveti cu usturoi, asa ca un cozonac + castraveti cu usturoi constituie o masa echilibrata:)), insa mai bine asa, mai acum cateva zile mancam mustar cu orice, mda trebuia sa am si perioada mustar, oricum mustarul e tare bun la gust.

4 comentarii:

povesteadarieinicole spunea...

stai linistita cu alunitele.citeste aici dc vrei mai multe detalii: http://povesteadarieinicole.wordpress.com/?s=alunitele+la+copii.Daria are 3 alunite mici, inofensive si dragalase :)).cat despre manacare...pfuuuu..ce mi am fct si eu de cap zilele astea....

g.cojocaru spunea...

pofte??? :)

Strumful spunea...

Nora, cat timp am fost insarcinata nu am avut pofte, dar in rest sunt plina de pofte, acum am mancat o portie mare de maioneza cu pui , ciuperci si castraveti murati si sa nu uit de ciocolata care o mananca acum.

Strumful spunea...

Stiu ca si Daria are alunite, dar ma gandeam ca Iulia o sa scape de alunite, desi eu si sot suntem plini.