luni, 4 aprilie 2011

Oja neagra -necesara

O noua obsesie, de data asta pentru o oja, bine obsesie e mult spus avand in vedere ca eu nu am timp sa-mi fac unghiile.
Minunata pe care trebuie sa o am e oja neagra de la Dior,de ce nu o oja oarecare neagra, pai, L'Oreal sincera sa fiu nu prea sta pe unghii, Avon nu mai vreau iar Farmec nu stiu daca are si culoarea asta si oricum merit si eu o oja..neagra, asa cum am meritat si un parfum bun:)), de data asta Poeme(lancome) parea parfumul perfect, pana am ajuns acasa nu-mi mai placea, asa ca iar am ramas la parfumul meu de neschimbat Chanel no5, promit ca o sa-i fiu fidela doar lui, mereu. SI mai promit sa-l ascult pe Sot cand spune ca mai bine face revizia la masina cu banii dati pe parfum, pentru ca oricum mie imi place alt gen de parfum, si asta adevarat.

4 comentarii:

povesteadarieinicole spunea...

daca vorbesti despre chanel mademoiselle , e parfumul la care nu as renunta in veci...iar despre oja mie imi place ff fmult Opi.si nu e atat de costisitoare.stiu cum e insa cnd ti se pune pata pe ceva :)))

Strumful spunea...

Da, se pune pata, vrei , ai si apoi evident ca nu prea folosesti, asta e valabil mereu in cazul meu.
Cand imi intra ceva in cap musai sa se faca asa cum vreau eu si asa mai departe....oricum nu gasesc oja in magazine, dar pleaca Sot in Austria, ii dau sarcina:D sa nu vina fara oja.

Mirona spunea...

Hmmm, incredibil!!! Mai au si barbatii dreptate din cand in cand. Rareori, ce-i drept! :))))

Strumful spunea...

Rar, categoric, dar oja tot vreau:), dar parca mai putin, oricum a zis ca-mi cumpara cand mai iese din tara, sper sa imi treaca pana atunci cheful de oja.