luni, 20 decembrie 2010

De pe la noi

Sambata copilul calari porcul, Sot a stat o luna sa ma convinga sa o las pe Iulia sa se urce pe porc, am cedat cu putin santaj si cu o vizita la Jolidon(asta e o alta poveste).
Nu intelegeam de ce un copil de un an trebuie sa calareasca un porc mort, nici acum nu pricep, dar bunicii au fost foarte incantati, iar tati si mai si, asa ca m-a distrat si pe mine, si am mai facut si poze, presupun ca asta deschide seria calaritului de porci pana cand Iulia o sa zica NU, sunteti nebuni?
Duminica trecu repede, fusaram pe la Stefam, ii mancaram din supa de vitel, socializaram putin, eu am baut o cafea buna si tare +Cola, drept urmare aseara pe la 22:30 eram in Real si bantuiam toti trei. Ne-am luat cutit, chiar cutitul bucatarului, mie imi pare o halebarda, in concluzie nefolositor, dar poate se apuca Sot de gatit.
Azi a fost o zi buna(pana acum), Iulia a stat in carut o ora si 20 de minute cat am impins ca o mama eroina si cand am ajuns acasa am vazut ca are 4 dinti nu 3 cati stiam e ca are, in concluzie intr-o luna i-au dat 4 dinti.
@@@@
Iulia doarme cu mine, cand la margine cand la perete, dar mereu doarme lipita de mine, nopatea trecuta eu la perete ea langa mine, doar ca de data asta a coborat din pat si eu am auzit-o:), spre binele meu psihic:D

4 comentarii:

maria spunea...

4 dinti? felicitari, smaranda are 2. sau in fine, aproape 2 :)) ca tare-s mici. la multi ani si iuliei, cu intarziere

Strumful spunea...

Ok, atunci avem si noi 2 dinti sus, unul mai mic jos si unul foarte mic tot jos.

cristina spunea...

Craciun fericit, Sofia!

Nea Costache spunea...

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!