vineri, 12 martie 2010

Sling-ul datator de tipete!

Daca mamicile blogarite laudau sling-ul, m-am simtit si eu datoare sa-mi comand unul!
Am trimis banii inainte(Sot a bombanit), a doua zi am primit sling-ul(frumos impachetat)! Jos palaria, doamna a fost foarte serioasa si draguta!
Partea cea mai dificila a venit la probatul sling-ului(cine vrea un sling?), Sot sa bage copilul in sling, eu sa privesc, cand colo mai sa-i rupem gatul lu' copilu'! Renuntam momentan la sling!
Ii cumparam portbebe Chicco(cine vrea unul nou?), o punem in el incepe urlatul, o mai lasam putin o punem iar, tot urlatul ala.....pe ton "daca tip face toata prostimea ca mine", deci am renuntat si la portbebe!
Zilele trecute am revenit la sling, iar tipete! Am mai incercat portbebeul, tot tipete, asa ca am revenit la scoica!
Sling+portbebe= bani inutil investiti pentru ca domnisoara tipa cand le vede acum!
Suparata am zis ca nu-i mai cumpar nici o haninuta, nimic, si asa sunt destule care i-au ramas mici si nici nu le-a purtat! Cand am iesit miercuri la cumparaturi, tot pentru domnisoara am luat(caciula, sotete, strampi, toate move)!
Nu vreau sa ma vindec de cumparaturi pentru domnisoara, dar trebuie sa invat sa fiu mai stapanita!
A inteles acum ca pentru o luna ii ajung 8 body-uri si 4-5 pantaloni, si sa evit body-urie cu picior ca raman repede mici!
De la 2 la 3 luni, tot 8 body- de la tex, body-uri ce pe la 2 luni jumate au ramas mici!
Apoi au urmat body-urile de 6 luni de la Z, din astea am 7 +inca 3 de la Tex de 9 luni care-i sunt foarte bune.
Ok, tipa!......

4 comentarii:

Lia D spunea...

Atata timp cat poti sa-i cumperi, cumpara, chiar daca ii raman mici repede :)
Si fa-i poze, cat mai multe poze. Nu de alta, dar cand va fi maricica va vrea sa stie ce toalete a purtat cand era bebel, ca sa aiba idee cu ce sa-si imbrace papusile :))

Strumful spunea...

Lia, ii cumpar, si azi i-am cumparat un hanoac si o pereche de pantaloni, poze incerc sa fac multe asta pentru ca in prima saptamana cand am venit cu ea acasa nu am prea facut poze si acum regret! Azi am fost pe la o prietena si mi-a mai dat si ea o punga de lucruri!

adelle spunea...

Legat de sling, e usor de pus in el, si sunt convinsa ca ii va placea daca e pus corect.
Trebuie doar sa ai un pic de rabdare sa te lamuresti cum se pune. Vezi ca sunt filmulete pe youtube. E pacat sa il aveti si sa nu il folositi. E asa de util, poti merge in multe locuri unde nu ai acces cu carut. Ai sa vezi ce fain e!

Strumful spunea...

Addele, incerc sa-l folosesc, ma si visez sa ies la vara cu fata in sling, dar nu am reusit sa o punem corect probabil. Mai incercam!