marți, 23 martie 2010

La pediatru

Am zis sa nu mai fiu mimoza si sa mergem noi cu copilul la cabinet sa nu mai vina doctorita la noi acasa, sa n-o stresam! Cu aceasa ocazie am vazut ca pediatra este si medic genelalist, are functii multiple, fix cand ma gandeam ca asistenta ei e mai desteapta pentru ca face si injectii.
Intram in policlinica, coada mare la o usa(in gand, sper sa nu fie asta usa doctoritei, nu, nu are cum, sunt multi mosi), Sot imi spune ca e usa cu pricina, bate, intra, i se spune sa astepte, desi era programat la 12.
Asteptam 30 de minute, auzim tipetele copiilor vaccinati, intram si noi, dam mita de rigoare, care e acceptata cu zambetul pe buze!
Doctorita se repede la copil, il pupa si iar il pupa, o consulta(ii baga pe gat o spatula de lemn ) si se mira ca ere un punt rosu pe frunte.
Sot, pai cand i-ati bagat pe gat spatula ati apasat cu degetul pe frunte......
Pediatra cu multipe functii, a, da, ai dreptate.
Intre timp intra o alta pacienta sa ceara nu stiu ce pastiele cu aloe vera pe care se pare ca pediatra le comercializeaza, sau poate nu, ea stie, dar a deschis dualpul si surpriza plin de pungi de cadouri
Puteti merge la vaccin.
Vaccinul a fost cu tipete, imediat uitate in brate la mami,

2 comentarii:

cristina spunea...

Cand citesc ce spui mi se urca la cap. Cred ca imi ies si blande pe mine, sunt alergica. Sistemul sanitar romanesc nu pare sa se mai insanatoseasca.

Strumful spunea...

Ai mare dreptate, si invatamnatul e la fel la pamant.