luni, 21 septembrie 2009

Vru sa faca si ea ceva bun....dar a atipit!

Ecaterina Andronescu, avu si ea la un moment dat o idee buna(dar atipi si-si pierdu crdibilitatea), vru sa anuleze numirile directorilor fara concurs(aia numiti din partidul X sau partidul Y, prin delegatie) din judetele tarisoarei noastre, dar BOC(poc) se opuse.....ca de, vin alegerile, iar el e mic si corupt!
Acum Boc nu a facut nimic bun pentru tara, el mic fiind si-a propus sa rastoarne bugetul tarii, si a reusit, si-a propus sa nu vada coruptia si a reusit, de la inaltimea lui nu vede "sistemul ticalosit":)!
Singurul lucru bun, dar chiar singurul ....si ea se gandi sa doarma(mai e o sansa...poate somnul e un sfetnic bun sau era vorba e noapte?)!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Daca somnul e un sfetnic bun, cum se face ca unii sunt prosti ca noaptea?

Strumful spunea...

Chestia cu somnul e verificata de mine...merge, dar noaptea nu e proasta, noaptea poate sa fie frumoasa, romantica, ploioasa, tropicala, cu luna plina.....uneori poate sa fie si "alba", insa proasta NICIODATA!
Iar unii sunt prosti pentru ca asa ii catalogam noi, oamenilor le place sa puna etichete!

Anonim spunea...

Da, dar amandoua sunt vorbe pline de intelepciune... din popor

Strumful spunea...

Ai dreptate, dar mie imi place uneori sa contrazic!

Anonim spunea...

Apropos, dau un laptop la Concurs, trebuie sa scrii cateva cuvinte si sa trimiti un email. Participarea e simpla, de ce nu?

Strumful spunea...

Razvan, am citit regulamentul, am vrut sa scriu, dar mi-am adus aminte....nu-s nprocoasa!Dar pentru ca Sot ma ameninta de 6 luni ca el isi cumpara laptop...am sa scriu!