miercuri, 9 septembrie 2009

Minciuni

Minciuni electorale(pe alea deja le stim, ne lasa scarbiti si dezamagiti)!
Minciuni de inceput de an scolar, astea sunt amenintari care nu-s duse la cap niciodata, acum cica se boicoteaza inceperea anului scolar(idiotenii, profesorii nu fac niciodata nimic, doar gura e de sindicate)!
Minciuni auzim si de la o doamna rupta de realitatile invatamantului preuniversitar-ANDRONESCU Ecaterina, femeia asta merita un sut in fund si trimisa sa predea la un Grup Scolar la clase de SAM macar un semestru! Atunci sa o vedem pe marea doamna!
Mi-e greata de invatamantul romanesc, de schimbarile tampite si fara rost gen Capacitate unde copiaza toti, gen Teze Unice unde copiaza toti...cum sa mai respecte un elev profesorul daca el copiaza la Examenele Nationale privind in ochii profesorului(am fost o singura data la Capacitate supraveghetor, stiu si proba Istorie-Geografie, am stat in sala cu o doamna profesor mai batrana, eu nu am lasat pe nimeni sa miste iar dupa o jumatate de ora m-au sos din sala sa supraveghez holul- astea-s realitatile invatamantului, dar profesorii pretind respect:)) de la cine daca ei nu se respecta?)!
Sau la Teze Unice, unde toti copiaza, toti stiu de 5 , ca doar mereu raman in scoli profesori de cate o materie sa faca subiectele de 5 si sa salveze onoarea scolii!
De ce sa fie respectati profesorii?
Pentru ce? Ei se respecta?

4 comentarii:

Anonim spunea...

Corect, putini profesori sunt de calitate...

Strumful spunea...

Da, ai dreptate,desi multi profesori de calitate nu au nimic cu copiatul la examene....trebuie sa dea scoala bine in statistici!
Doar ca sunt asa de multi elevi in clasa a VIII-a care nu stiu sa scrie .....de te inspaimanti!

Anonim spunea...

Asa se procedeaza? Daca nu-i lasi sa copieze te scot pe hol, ca saracii copii trebuie sa scrie si ei ceva? Hehe, ai dreptate, nu-s elevii de vina, sunt tot profesorii, si mai ales directorii! Normal ca nu-nvata nimic daca stiu ca pot trece fara. Oare cum poti sa tii la "onoarea scolii" prin chestii total lipsite de onoare, si trecand in masa analfabeti la examene?

Strumfule, trebuie sa gasim scoala adevarata unde sa-ti dai piticul peste 7 ani. :D Incepem sa cautam de acum? :D

Strumful spunea...

Di, trebuie sa gasim o scoala buna unde sa ne dam copiii! Ai dreptate! Doar ca sunt excluse cele particulare ca acolo e cumplit!
Trebuie excluse alea unde am predat ca acolo se copiaza.....a, si parintii sunt multumiti ca au progeniturile note mari, deci se face carte:))!
Mai avem ceva timp de gandire si documentare! Gasim noi o solutie!