vineri, 4 septembrie 2009

Medicul de familie

Tanti aia cu parul valvoi care intarzaie mereu la serviciu, care nu-si respecta programarile, care "acorda prioritate femeilor gravide", care primeste de la fiecare pacient macar un pachet de cafea, care se crede o buna "medica " mi-a iesit in cale ieri(adica eu ei , ca aveam nevoie)!
Eu, gravida(desi prefer termenul de insarcinata, dar cui ii pasa tot aia e), merg la cabinet, cu Sot de mana!
Asistenta ma cantareste, ma masoara(oare crede ca mi-a scazut inaltimea in acelasi timp cu insarcinarea?), ma indruma spre cabinetul doctoritei de familie, imi zice ca am prioritate(eram tare multumita in sinea mea)!
Astept 50 de minute in picioare(cu tot cu prioritate) si intru calma, surprinzator de calma. Ma prezint, spun motivul, adica se vedea motivul!
Ea, pai 6 luni, trebuia sa vii mai devreme!
Nu am avut timp!
E, lasa, sa te cantaresc, pai m-a cantarit asistenta!
A, atunci sa te masor, pai a facut si asta!
A, atunci sa-ti masor burta.....si o masoara, ca asta nu facuse asistenta!
MA pune sa ma intind pe un pat cu o musama murdara, iar eu desteapta fac asta, ma apasa pe burta de cred ca nasc...ma ridic plina de nervi dar cu tensiunea buna, ca si pe aia a masurat-o!
Ma intreba unde nasc, ii spun Bucuresti, stramba din nas ca nu am ales incompetentii din Pitesti..si cam asta vizita!
In concluzie o vizita inutila la o doctorita incompeteta..dar la care e musai sa fii luat in evidenta si sa mai si mergi o data pe luna! Luna viitoare nu mai merg, il trimit pe Sot cu dimensiunea burtii mele....sa-l apese pe el pe burta varza pamantului!

4 comentarii:

Lia D spunea...

Tare de tot!!! :))

Strumful spunea...

LIA, mi-a mai trecut supararea pe doamna cea competenta, dar nu mai calc pe la cabinet!

Anonim spunea...

La multi ani si tot ce va doriti!Felicitari pt bebe!Sa fie sanatos si el,si dvs!Sora mea este si ea insarcinata in 3 luni:)Lazarescu Simona

Strumful spunea...

Imi pare bine pentru surioara ta! Multumesc pentru urari!