sâmbătă, 14 martie 2009

iarna -primavara de sambata

Eu ca orice gospodinuta, si profesoara fiind, ieri am avut multa treaba , trezit cu noaptea in cap(acolo sta ea, cand ma trezesc eu ianinte de 7), ore , sedinta superba cu parintii(asta e sedinta in care diriga vorbeste, parinti asculta, sunt incantati de ce la spune diriga ), vizita la Bricostore( am cumpart 2 perne:D, desi mai aveam acasa multeeeeeee si oricum plecasem dupa altceva), vizita la soacra(m-a hranit soacra, pana acum suntem in perioada ok, nu ne-am mai certat de mult, mai ca-mi pare rau ca am fost rea cu ea), apoi petrecerea de 8 martie de la liceul meu prefereat(eu chiar cred ca-s amuzanta la petreceri, oricum am pus mancare pe mine si pe masa, plus ca mi-a fost si rau de la ce am mancat-asta cand am ajuns acasa)! Da,asta a fost ieri, si tot ieri Sot a hotarat ca el se duce la munte, cu tot pericolul de avalansa si cu toata zapada, el vrea munte, desi nevasta s-a strambat a fost lasat!
Azi, trezita tot cu noaptea in cap si tot cu scop, primul si cel mai frumos, Sot se uitase pe geam, ningea ca in povesti, adica omul s-a intors din drum ca sa-mi spuna asta, si e si superstitios! M-am trezit , mi-am pupat sotul(cred) si apoi m-am asezat ranjind la geam, si am sunat-o pe DI, am zis ca ce mama naiba, ninge, si e mult prea important ca sa rateze! Di a avut si o propunere, sa mergem sa ne dam cu sania....da eu aveam olimpiada(adica slugareala pe la scoala cea nesuferita), dar mi-am pus in cap, daca mai e zapada cand vin de la scoala mergem la dat cu sania!
Doar ca natura a uitat ce e aia iarna in amintirea mea, si zapada sa dus repede, insa nu si timpul stat la scoala sambata!
Si dupa ce ca am stat mult si inutil la scoala, evident ca ajunsa acasa am ars si inventia care o numeam mancare de pranz! Sunt o genie(cuvant patentat de mine:D)!

3 comentarii:

Vilhelm man spunea...

Iti doresc o primavara frumoasa!

Anonim spunea...

s-a topit, fir-ar sa fie...
bine ca n-am dormit pina la 11 ca de obicei, ca altfel pierdeam zapada.

voiam sa te intreb ceva, si cum n-am vorbit azi, te intreb aici. vrei sa mergi la un concert de muzica din cuba? PASION DE BUENA VISTA. eu vreau. trebuie intrebat si consortul, dar 90% mergem... pe 7 aprilie. da un search pe google dupa numele concertului si gasesti despre el. bilete pe la 100 de lei.

Strumful spunea...

Valy, si tu sa ai o primavara frumoasa si tot ce iti doresti!
Di, consortul=sot o sa spuna nu, stiu sigur, iar eu ma gandesc, tot mai vreau sa merg la tango! Si daca aveai timp liber ma puteai suna, eram libera ca sot e la zapada.