marți, 3 martie 2009

Abramburica

DA, iar Abramburica la conducerea Ministerului Educatiei si Cercetarii!
DA, tot ea a mai ametit sistemul de invatamant, tot ea o mai face si acum!
Ea poateeeeeeeee!
Acum , elevii obositi de invatatura vor avea 30 de ore pe saptamana(asta de la 38, adica 7,6 ore pe zi, sa fim seriosi, nu exista 8 ore pe zi la liceu..)in medie 6 ore pe zi, si vor avea si o masa calda! Adica, o a avem cantine, de unde? Cine le construieste, stiu....stiu, Abramburica e vrajitoare, o sa dea din maini si apare cantina!Doamna asta stie ce vorbeste, ea a predat la un liceu oarecare, la o singura clasa de SAM? Sa vada cum e?
De asta nu ma mai uit eu la televizor, ca mor de nervi!
Sa nu mai zicem de ministrul x, care crede cu tarie ca un medic rezident are 19 mil salariu! E peste puterile mele de intelegere de unde o sa scoata masa calda, de unde o sa scoata cadre didactice care mai vor invatamant! Mie deja imi ajunge! Hei, chiar imi placea ce facem!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Strumf ... poate ar fi momentul sa te iei de altceva mai multumitor. Inteleg ca iti place ce faci in mare parte si teoretic, dar atat timp cat nu iti poti reduce satisfactia numai la atata lucru e greau sa nu fii frustrata. Iar cu ce stii tu sa faci poti fi mult mai linistita si mental, si material.

Anonim spunea...

Abramburica? :) Abramburica era auto-porecla unei prietene, ce te legi de abramburici? Pina face ea cantine si alte asemenea, trece si guvernarea asta. Vin altii, cu alte idei... Si urmatorii, si iar primii, si asa mai departe. Dar chiar nu conteaza. Apa trece :) Invatamintul se reformeaza in tara din 1990 incoace si tot mai trebuie reformat. Si orice reforma s-ar face, profesorii tot ramin, ca nu se poate fara ei.

Cat despre ministrul ala al sanatatii si salariul rezidentilor... e banc? Poate stie el rezidenti care fac garzi nonstop, toata luna, ca banuiesc ca asa ar ajunge la 1900 de lei pe luna...