sâmbătă, 29 noiembrie 2008

NeRevenire!

Am reluat blogul , nu cu mare tragere de inima! Nu mai am chef de scris, dar nu pentru ca nu mai am chef de vorba, pentru ca e clar ca am mare chef de vorba mereu, am ucis de cap toate fetele din cancelarie, si domnul director a zis ca-s tare agitata si mereu fac cate ceva, apoi a zis ca asa sunt oltencele(si nevasta lui tot olteanca, deci nu m-am prins inca daca a fost de bine sau nu)! Eu prinsa cu vorba in gura, am promis ca o sa incerc sa fiu mai linistita, dar am uitat in urmatoarele 5 minute!
Mai ales ca a venit in cancelarie o tanti care vindea aur:D! Visul meu-cumparaturile(am cumparat pe loc trei chestii, adica patru , dar una am dat-o (cedat- o)unei colege careia chiar i se potrivea)! Deci sunt spaima cancelariei cu vorba, spaima sotului cu cheltuitul, spaima copiilor ca-i parasc la parinti, cum chiuleste cineva, cum telefon la parinte(mama de preferinta), cum face cineva ceva - cum telefon la mama(diriga paracioasa)!
Acum astept vacanta, una din vacantele multe pe care le au profesorii(aia cu putine ore pe saptamama:))-ca eu am 32)!
A, mi-am adus aminte, am inceput articolul asta pentru ca vroiam sa spun ca sambata e declarata ziua mea oficiala de cumparaturi, si mi-am gasit si partenera ideala pentru asta!
Cum megeam noi lip, lip(la plimbare pe seara, am mai intalnit si un elev si i-am zis "Buna ziua!", in gura mare ca de...), fara cel mai mic gand de cumparaturi(ca doar plecasem la plimbare), vedem un magazin deschis, unul de bijuteriiiiiiiiiiiiii! Pe el! La ataccccccccccccc!
L-am atacat, vanzatoarea vroia sa inchida, noi nimic, insistam, sa mai pobeze Sofia o margica, ba o bratarica, pa o pereche de cercei cu agat(parca)! Si intr-un final , spre satisfactia vanzatoarei ne caram de acolo, dar nu pana nu mi-am cumparat o bratarica si cerceii asortati ei(astea fiind impachetate frumos, si cu certificat de garantie, asta mi-a placut si mai mult)! Daca mergea plata cu cardul....mai luam si margeanul asortat...dar am lasat asta pe saptamana(sambata) viitoare!

2 comentarii:

cristina spunea...

Ziceai ca directorul a facut o afirmatie in cancelarie in gura mare despre nevasta? Vorba ta: o fi de bine?
Cat despre mania cumparaturilor ... inteleg ca realizezi si tu ca exagerezi ... ;) Pe mine m-a ferit Dumnezeu: nu imi trebuie, nu cumpar. Si asta vine din mine natural, nu ma abtin ;)
32 de ore pe saptamana? Mi se pare enorm la ceea ce trebuie sa faci (ma gandeam mai ales la partea cu corectatul testelor si temelor).

Strumful spunea...

Nu mai am timp de nimic, sincer!
Sambata e ziua de cumapraturi, chestii mici, dar sunt chestii care ma inveselesc!