miercuri, 6 august 2008

Galaciuc, in direct

Sunt la concursul(tabara de vara Galaciuc, Info Educatie)!
Mi-e tare dor de casa, eu vreau acasa, adica mie mi-e dor de Sot, de asta vreau acasa! Da mi-e dor rau! E bine aici, dar mie mi-e dor de sot!
Sunt cazata la o cabanuta dragutica( aici nu am venit cu pretentii de 5 stele:)), ca era grav)! Mancarea e buna, copiii din tabara, aproape 150 sau mai multi, sunt foarte cuminti, nu-mi vine sa cred ce diferenta e fata de copiii de la scoala, aerul e curat, miroase a brad peste tot, am timp de citit, am balaurit prin padure(am gasit si mure, si 2 fraguti..rataciti)!
Am fost la pastravarie, mi-a placut mult, mult! Ce a fost asa incantator la pastravarie? :)) Nu stiu, dar am pozat un pestic(pastrav)....era un peste model, ca s-a dat pe toate partile!
Gata, fug la prezentarile de la Soft educational!

8 comentarii:

Anonim spunea...

Strumf, chiar te inteleg. Daca te consoleaza cu ceva, iti spun ca o sa plec de acasa pentru doi ani, undeva de una singura si beleuza prin America asta straina (la scoala). Ceea ce nu doresc la nimeni.
E mai binisor acum? Cat mai ai pana se termina tabara? ;)

Anonim spunea...

cand te intorci? :)

Strumful spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Strumf, pana sa vin aici si eu spuneam ca mi-e suficient cat am invatat. Aici insa mi-am schimbat putin planurile si fac un masterat care sa dea greutate locala facultatii terminate in Romania. Fara asta, mai ales cu ce stiam eu sa fac, imi era greu sa gasesc ceva care sa imi placa.

In alta ordine de idei, treaba aia cu intelesul cu colega ta e pe bune sau doar o cruda ironie? ;)

Anonim spunea...

Băăăăă, te-aștept la mare... :)

Strumful spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Strumful spunea...

Antilopule, am fost la mare, nu mai vreau, am mai slabit un 1kg, deci in total trei:))! Acum e randul tau sa faci cererea aia in casatorie, ca te mananc!

Anonim spunea...

Bloguim, cum altfel?
Multumesc, multe intamplari bune si tie!
Si poate ne povestesti si noua motivele burtilor de ras de acasa ...