luni, 5 septembrie 2016

Legoland

Pentru a doua oara la Legoland, de data aceasta am stat 2 zile, prima zi am platit bilet intreg(luat on-line), apoi am beneficiat de oferta lor de 15 euro de persoana pe zi, bilete ce se pot lua doar de la casele din interior. Oricum intr-o zi nu ai timp sa vezi tot, doua zile zic eu ca-s suficiente. Iulia ar sta si o saptamana si tot ar zice ca mai vrea! Ne-am cazat in Ichenhausen, un orasel foarte linistit aproape de Legoland, pensiunea nu memorabila, insa curata si bine organizata.
Ce mi-a placut mie?
Fabrica de Lego pentru ca avea si un magazin de unde puteai sa iti cumperi ce piese doreai, parca 9 euro pe 100 de grame.
Ce i-a placut Iuliei cel mai mult?
Tot Fabrica de Lego, asa zice azi, maine e posibil sa imi dea alt raspuns!
Prima zi a fost faina, ne-am batut cu baloane, ne-am stropit si i-am stropit pe altii cu apa, ne-am dat in roller coaster, eu fara voie, parea un trenulet prietenos si inofensiv in castelul Dragonilor, asa ca ne-am urcat toti in el, ne-a plimbat putin printr-un fel de mina si apoi....mare ameteala, am o poza maxim haioasa de aici. Cam atat cu adrenalina pentru mine, in schimb Omul si Iulia au bifat tot ce s-a putut in materie de viteza.

A doua zi a plouat, nu mult, nu cat sa ne impiedice sa facem ce ne propusesem, deci a fost ok. De data aceasta am fost relativ cuminti cu cheltuielile, am luat multe piese de lego din acelea varsate si cam atat.

2 comentarii:

alfabetrecreativ spunea...

Nu am avut inca ocazia sa mergem dar cred ca Khloe ar fi in al noualea cer sa ajunga la Legoland. Nici nu ii amintesc ca exista asa ceva! Superba experienta voastra!

Strumful spunea...

Merita, daca-i pasionata de Lego.