miercuri, 14 ianuarie 2015

Ziua in care eu o ascult pe Iulia

Noi doua avem o zi pe saptamana cand alege singura ce vrea sa faca, unde vrea sa mearga, o zi intreaga doar cum vrea Iulia. Vineri a ales sa mergem la Acvariu, am stat 5 ore, si am plecat doar pentru ca se inchidea. Am stat peste 30 de minute la intrare unde e un acvariu cu pesti pe care poti pune mana, apoi ne-am plimbat cu liftul intre etaje si am oprit acolo unde vroia Iulia. Cunoaste Acvariul,stie acvariile noi, stie la ce etaj sunt diverse specii, si mai stie ca dupa ce a colindat destul ne oprim sa mancam o prajitura si o inghetata, da mereu cate o inghetata...indiferent de anotimp(asta ca mi-am adus aminte de o mama care-i da plodului ei inghetata doar vara).
Am fost la o prezentare despre vietatiile microscopice( a pus pentru prima oara mana pe un burete de mare). Dupa prezentare am iesit pe balcon(ii place sa faca poze cu telefonul), desi eu am o oarecare oroare sa o vad cand se apropie de balustrada aia de sticla..
Si o poza facuta de Iulia cu telefonul.

Pentru ca la 18:00 se inchidea Acvariul, plodul din dotare mai vroia ceva, vroia sa mearga intr-un anume magazin de electronice! De ce? Pai, vroia sa se joace pe tableta:))! Acasa nu are voie, dar in magazin ....

2 comentarii:

Unknown spunea...

Poate facem si in tara ce vrea Iulia, o zi intreaga :)

Strumful spunea...

Ok. Facem.