sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Partia albastra(3500 m)

Azi i-am luat Iuliei monitor de schi. Sot a schiat cu mine pe partia de incepatori din care nu cred ca ies prea curand. Am nise cazaturi artistice, ...am ras cu lacrimi cand am vazut filmarea. Dupa ce Iulia si-a terminat cursul de schi a mers singura cu baby lift-ul si Sot in urma ei. Pentru Iulia partia de incepatori nu mai prezenta mare provocare asa ca am trecut drumul spre una din partiile albastre.

Trei coborari pe partia albastra(la ultima cobrare avea gheata in par ), a doua oara de cand a pus schiurile in picioare, eu sunt foarte, foarte mandra de Iulia. Sunt mandra si pentru ca merge pe bicicleta fara roti ajutatoare, ca patineaza(nu patinajul ala artistic cu rasuciri si altele, dar se descurca), iar cu inotul, ce sa zic, foarte diferite sunt lectiile de inot aici fata de cele din tara, aici merge de drag si invata prin joaca, ca sa nu mai zic..de cand suntem aici copilul nu a mai refuzat sa mearga la gradinita... Iulia doarme de pe la ora 17....

4 comentarii:

ileana spunea...

Bravo, Iulia! Din pacate eu nu i-am dus pe ai mei pe partie, dar mergem des sa patinam.

Strumful spunea...

Foarte fain ca aveti unde patina, noi cand ne intoarcem in Pitesti nu o sa avem ...multe, asa ca am zis sa profitam acum.
Pentru ca stiu sa patineze o sa le fie foarte usor la schi, o sa vezi.

ileana spunea...

Dar voi de fe va mai intoarceti in Pitesti? Eu nu m-as mai mai intoarce...

Strumful spunea...

Ileana, ai dreptate, dar inca nu indraznesc sa sper ca ramanem aici definitiv!