vineri, 26 septembrie 2014

La logoped

Iulia nu-l zice pe r, si nici pe ce, ci corect. Prin urmare am cautat si eu un logoped, din prietena in prietena, am ajuns la o doamna. Doamna draguta imi zice un pret si imi pune ca vine si acasa, perfect! Azi am stabilit o intalnire, ea a ajuns mai devreme in fata usii noastre, noi am ajuns cand fixasem intalnirea, ne-am cerut scuze si am invitat-o in casa! Cand incepem sa ne conversam am inghitit in sec, femeia nu-l zicea nici ea pe r corect, avea un r.....rarait spre sasait, ciudat, oricum!
Am tras o ora cu urechea la r-ul ala idiot pe care doamna il emitea...........in timp ce-mi tinea copilul tintuit pe scaun, ne vedem si saptamana viitoare..........pana copilu' din dotare invata sa tina limba in spatele dintilor..........

2 comentarii:

Vio spunea...

Iulia nu-l zice pe R nici separat, adica in afara cuvintelor? Inteleg ca, daca il zice si doar in cuvinte in transforma in L, cica ar fi ok.. Sau, cel putin pana la o anumita varsta ar fi ok. Nu stiu exact care varsta..
Andrei zice R, dar in cuvinte e transformat in L. Si e si sssss-it:). Numa' ca...zice-se ca e inca mic..sa mai stam. Habar n-am care-i varsta la care ar tb sa ma ingrijorez...
Dar un logoped care sa-l spuna pe R..nu gasesti:)) ??

Strumful spunea...

Iulia nu-l zice pe r, eu nu-l aud, Sot zice ca-l mai aude uneori, dar eu nu-l aud. Mai facem doar o sedinta cu doamna raraita in mod ciudat si apoi vedem.