luni, 24 martie 2014

Gripa

Iulia imi face febra de 5 zile, nu mai spun ca-s nebuna din cauza asta! Eu am bolit, apoi Sot a bolit si el ,si acum bolim toti trei, in diverse forme. Doar ca Sot de ieri boleste in Austria :)). Am fost la Bran in weekend-ul trecut, pe drum multe branduse.
Pensiunea, ce sa zic, 4 stele, piscina rece, restaurant care mi-a dat impresia ca face mancarea pe loc, am asteptat peste 30 de minute, deci sigur nu au incalzit-o:)). Camerele in schimb faine. In concluzie, din Bran prefer tot Transylvanian Inn, desi nu stiu daca are loc de joaca, dar e liniste si peisaj frumos.

Am vizitat cetatea Rajnov, mi-a placut ca au trenulet:
Iuliei i-a placut sa se plimbe cu trenuletul, a facut mici cumparaturi in cetate, a tras cu arcul si normal ca am vorbit putin si despre cavaleri!
Nu mi-a placut pretul mic platit pe biletul de intrare, dar statul roman nu cred ca are nevoie de bani, sau daca are nu stie sa-i faca!
In rest am avut prima inspectie de Gradul I, maine merg singura la teatru si stau in primul rand(si las copilul cu soacra) ne-am hotarat unde mergem in concediu, normal ca tot unde am fost anul trecut si acum doi ani, doar suntem fideli. Perioada am schimbat-o, nu mai mergem la sfarsitul lunii august! Imi doresc anul asta sa ajung la Balcic!

14 comentarii:

Unknown spunea...

Oriunde mergeti in concediu sper sa va distrati si sa ne povestiti si noua. Imi pare rau ca am ratat vara trecuta cateva obiective turistice importante, in Romania. Data viitoare ne documentam mai bine!
Nu imi place sa merg in concediu in sezon. O durere de cap far rost, parerea mea!

Strumful spunea...

Adela, noi cand mergem in concediu doar stam, avem pe rand grija de Iulia si ne odihnim, deci e ok sa facem asta si in Romania. Cand mai creste Iulia si daca o sa putem finianciar, mergem sa si vizitam.
Nici noi nu am vazut multe din Roamnia, dar e in plan.

Unknown spunea...

Si mie imi place sa aleg un loc si acolo sa stam si sa lenevim, sa ne plimbam si sa privim. Vara trecuta fiind in Ro aproape 3 luni, am reusit sa lenevim prin mai multe locuri. Data viitoare, cand ne vom reveni si noi financiar o sa alegem si alte locuri, dar nu cred c aputem taia Branul de pe lista, intotdeauna va fi printre preferate la fel ca si castelul de la Hunedoara.

Strumful spunea...

Adela, Castelul de la Hunedoara mi-a placut mult, dar e bataie de joc cu preturile pentru intrare si pentru modul de prezentare si intretinere.
Branul e chiar frumos, dar parea si el trist si nerenovat din exerior.

Unknown spunea...

Ambele castele ar putea avea mai multe chestii in ele, de la traditionalele costume si pana la vase etc... unele exista dar s-ar putea imbogati continutul!!

Unknown spunea...

Ambele castele ar putea avea mai multe chestii in ele, de la traditionalele costume si pana la vase etc... unele exista dar s-ar putea imbogati continutul!!

Strumful spunea...

Avem istorie, dar nu profitam de ea, avem peisaje, dar nu avem drumuri....Avem pamant, dar nu avem agricultura!

Vio spunea...

Ce mult mi-au placut brandusele taleeeee!!!! Ce dor mi s-a facut de-o vacnta, fie ea si doar de cateva zile...
Tara frumoasa foc avem, am batut-o pe toata cu masina sau cu piciorul in epoca "i.c"(inainte de copil)... astept sa o luam de la capat si cu el:)Si sper ca acum, mai matura fiind:P, sa nu ma mai enervez pe oamenii care-o populeaza. Pe tara, zic. :)
Have fun la teatru.:)

Vio spunea...

Uitasem esentialul: insanatosire grabnica Iuliei! :)

Strumful spunea...

Vio, peste tot pe drum erau branduse, erau dealurile mov, superb.
Iulia pana acum azi nu a mai facut febra, sper din inima sa nu mai faca.
Adela, tu ai dreptate, dar pentru asta directorii(primarii) trebuie sa munceasca, si nu cred ca-s interesati!

Unknown spunea...

Stii ce nu imi mai place?Taxa aia foto. E foarte mare ! Daca ar fi mai mica si inclusa in bilet ar fi mai mult de castigat ( oricum unii nu platesc taxa dar fotografii strecoara oricum). Am vrut sa fac si eu la fel dar mi-am zis (si sper sa fi fost asa) ca aceasta taxa merge in patrimoniul castelelor si banii vor fi folositi cu rost..

Strumful spunea...

Adela, tara noastra nu vrea sa faca bani cu obiectivele turistice, le intretine parca de ochii lumii si atat!

Unknown spunea...

Asa de mult mi-ar place sa pot face ceva.... mi-ar face mare placere sa lucrez la castel la Hunedoara.....inca ma mai gandesc sa deschid o afacere de-asta turistica....

Strumful spunea...

Cred ca ai face bani frumosi!