sâmbătă, 28 septembrie 2013

10 ani

In 40 de minute incepe revederea de 10 ani. Ma duc, normal, dar ... nu stiu cu ce sa ma imbrac, ungiile zic ca le fac de 2 ore si nici ca stiu cu ce culoare, in conditiile in care nu am mai folosit oja de un an si ceva, dar sigur mai am ceva expirat prin casa. Rimelul e si el pierdut(si expirat), dar stiu sigur ca l-am luat de la Viena, o sa-l gasesc. Farduri, am, stiu eu, expirate, dar nu cred ca orbesc daca le folosesc, nici alea nu stiu unde sunt. Partea buna e ca stiu cu ce ma incalt si cred ca e timpul sa imi iau inima in dinti si sa caut o oja(sa nu uit sa cumpar acetona ca ma duc luni la scoala cu oja cojita si primesc un doi). Gata, sa ma mobilizez..... imi pun o rochie neagra, pare merge intr-un pub? Si daca nu merge .....

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ha-ha-ha! Ma regasesc aproape total in cele povestite de tine.
Si eu am avut o intalnire de promotie in iunie. Nici nu mai tin minte daca mi-am facut unghiile pana la urma. :D
Rimelul si fardurile expirate le-am aruncat la curatenia din primavara. Mai aveam doar un ruj. M-am dat cu el, cred. Dupa aia l-am aruncat... Sunt femeie "fardless" acum. ;-)
In ultimul moment m-am hotarat ce sa pun pe mine. Era intr-o sambata cand ma apucasem sa fac gem de capsuni. Stiam ca la intalnire se merge la o terasa pe Lipscani in mijocul zilei, asa ca nu m-am stresat si am pus pe mine blugi si o bluza.
A fost frumos. Revigorant, amuzant... Cele mai multe discutii purtate de mine au fost cu alte mamici, pe subiecte specifice.
Am concluzionat ca trebuie sa o las mai usor cu treburile casnice si ma bucur din plin de cele cateva luni pe care le mai am de stat acasa cu fetita pana la revenirea la serviciu...
Irina

Strumful spunea...

Irina, momentele petrecute cu copilul sunt magice, iar dupa ce vei incepe muca o sa le pretuiesti si mai mult.