joi, 14 februarie 2013

In casa

Chiulim motivat de la gradinita, Iulia are febra, tuseste si normal eternii muci. Cu mucii nu pot sa spun ca am ceva, dar cand are febra sunt terminata- la mine in cap.
De 2 zile a inceput sa intrebe....mami, am voie sa ...., pune asa mult patos in intrebari, de multe ori o pun sa repete intrebarea si nu-mi vine sa cred ca a crescut asa de mult. Intreaba ce inseamna unele cuvinte, iar asta cred ca e sfarsitul perioadei CUM? sau DE CE?
De 2 zile stam in casa(si aici ninge asa de frumos), isi face de lucru, ma ajuta atunci cand fac ceva, dupa puterile ei, dar se implica(ieri am facut fursecuri cu nuca), ii place sa faca puzzle-uri, ii place sa-i citesc inainte de culcare(aseara am adormit citind, am auzit un mamiiiii, citeste, m-am trezit, am citit pana am adormit din nou, si apoi iar mamiii, citeste, i-am zis ca eu nu mai pot, mi-e somn, a inteles si s-a culcat si ea, dar dimineata primul lucru a fost sa ma puna sa-i citesc), mai nou ii place sa gaseasca diferente din doua desene aproape identice, aveam si un link cu multe desene, dar nu-l gasesc acum.

4 comentarii:

ileana spunea...

DE CE-ul nu se termina inca. Acum e mai simplu, gasesti repede raspunsuri care sa o multumeasca, stai sa vezi mai incolo cand deschizi atlasul sau cartea de istorie sa raspunzi la intrebari :)) Sau google-ul, ca e mai la indemana... Sanatate multa va dorim! Febra nu e rea, e semn ca organismul lupta cu virusii. E rea doar daca e foarte mare si tine mai mult de 3-4 zile...

Camelia spunea...

sanatate!
Dar e fain ca stati impreuna si faceti lucruri impreuna!
Si-al meu e fan de diferente intre doua imagini identice ;)

Unknown spunea...

E tare draguta ca te pune sa ii citesti :) Abia astept sa va vad!

Strumful spunea...

Ileana, cu intrebariele ai dreptate, norocul nosturu ca avem de unde ne documenta repede. Febra aparea doar seara, acum insa pare ca febra a trecut, a avut 3 zile febra, dar maine mergem la doctor sa vedem ce zice.
Kamelia, mie imi pare minunata ca fac diferente intre 2 imagini aproape identice.
IUlia, te astept sa-i citesttttttiiii!!!