luni, 2 ianuarie 2012

Ganduri, fapte, orice

Constat ca deja am facut un lucru bun pe anul asta, am reusit sa stric programul Iuliei.
Aseara a adormit in jur de 1, iar Sot dimineata avea si el munca si altele.
Incercam o remediere, sper sa imi si iasa ca altfel din concediul asta o sa ies mai ametita ca atunci cand ma duceam la munca si apoi eram si mama si tata pentru Iulia(Iulia mai are aproape doua saptamani de mama si tata, apoi o sa aiba tata cam la trei saptamni 48 de ore:D).
Orium am reusit sa bifez o repriza de cumparaturi cu Geo la Parndorf, de unde ne-am luat haine de la Mango fara sa le probam, da amandoua se pare ca ne-am cunoscut bine masurile, oricum era o coada la cabinele de proba de ziceai ca-s toate toalele gratis.
Chiar ne-am distrat la Parndorf, am alergat(la propriu) dupa blugi(Geo), dupa Fosill eu, si am plecat cu niste cizme de le Geox-superbe, un colier si niste cercei de la Fosill, o pereche de pantaloni si cateva tricouri. Noi mai stateam, dar dupa 3 ore Iulia a zis ca s-a plictisit si a inceput un concert care chiar demonstra asta. Mai vreau Parndorf, RECUNOSC sunt dependenta de cumparaturi.
Am reusit sa-mi iau si faimoasa bratara de la Pandora si apoi iar m-am gandit ca lucrurile materiale conteaza mai putin ca cele spirituale si ca lucrurile bune pe care le faci pentru cei care nu au multe(deja cand ajung la Pitesti fac curat in sifonier si ce nu port dau) te fac sa te simti cu adevarat bine.
Pentru anul asta am niste planuri, cred ca putin egoiste(unele), dar pun punct inclusului altor persoane in planurile mele in conditiile in care ele nu au timp pentru lucruri marunte sau ...(mai bine nu mai scriu).

Cel mai dragut gand care ma bantuie e acelela ca de acum inainte trebuie sa fiu mai putin consumatoare, sa nu mai tin frigiderul plin si sa arunc jumatate din lucrurile din el pentru ca au expirat.
Trebuie sa imi fac wishlist-ul pe 2012.

6 comentarii:

g.cojocaru spunea...

sa le porti sanatoasa! ... da' o poza nu pui? ... sa vedem si noi fosila ( :)) )

Strumful spunea...

Am sa fac si poze chiar acum!

Ana' lu' Manole spunea...

Gata lista?
Uite adaug eu : sa fii iubita, sa-ti creasca mare si sanatos strumful!

Strumful spunea...

Ana, multumesc, ai punctat ce era mai important.
La fel si pentru tine.

Alina spunea...

Sa le porti cu placere!Pentru 2012 iti doresc multa sanatate pt ca este cea mai importanta si sa-ti creasca mare puiutul!

Strumful spunea...

Alina, multumim, si tie multa sanatate si iubire.