miercuri, 25 ianuarie 2012

Alegeri

Dimineata, m-am uitat pe geam ningea, sau pe aproape, pe jos era balta, eu intr-o pereche de cizme vechi de 5 ani(alea noi se rupsesera dupa o luna de purtat- de la PIETRA).
Analizez posibilitatile chem un taxi, sau ma duc eu in statia de taxi, a doua varianta e brevetata in fiecare dimineata, ca doar merg la scoala impreuna cu colega mea si impartim taxa - "nu stim sa conducem, dar avem carnet".
Din bloc pana in statie, 100 m mi-am bombanit alegerea tampita si mi-am promis ca fara cizme nu ma intorc acasa si asa a fost -230 lei cizme super dragute reduse de la 400(Benvenutti).
Am mai facut o super tare alegere, mi-am dat cu Giordani(daruit de o prietena draga mie la care-mi placuse-poate mai mult din politete, dar ea a tinut minte), adica am impins Chanelul No 19(de care ma tot plang ca nu-i simt mirosul) si i-am zis ca azi nu e randul lui, ca sa-mi dau cu Giordani, asa de tare am putit ca nici eu nu puteam sa respir, inca am in nari mirosul ala dulce de babatie.
Oricum, de cand am venit din Austria tot visez la un Miracle, dar nu, pana nu termin parfumul actual(Nu mai imi cumpar 100 ml deparfum, pare ca nu se termina niciodata).
Baba de langa noi asculta slujba de pe Trinitas asa de tare ca ma simt cala biserica, mai lipseste tamaia....

10 comentarii:

belgianca spunea...

bun Miracle, bun. :) pe Giordani poate ca l-ai simtit asa tare ca nu erai obisnuita cu el. iar pe Chanel poate ca nu il mai simti din obisnuinta. :)
iar la baba de alaturi, decupleaza-i cablul pana trece slujba, desi probabil ca s-ar plictisi de moarte. (ce rautacioasa sunt!)

Strumful spunea...

Culmea e ca imi place Giordani, dar e prea puternic, baba cand nu asculta slujba tipa la nepoti, asa ca orice face trebuie sa stie toata lumea.

razvanserbu spunea...

Credeam ca te referi la anticipate. :)

Strumful spunea...

Razvan, nu-s asa de profunda!

Anonim spunea...

Chanel e un parfum bun, dar ala clasic,e un parfum de doamna si tu esti tanara, pe tine te prin parfumurile jucause

Strumful spunea...

Am 31 de ani, nu mai sunt tanara, dar oricum chanel no 5a fost mereu prefereatul meu.

Anonim spunea...

ai 31 de ani si esti tanara, esti inteligenta si ai toata viata in fata. bucura-te de asta si la fel bucura-te de toate parfumurile inclusiv de chanel 5.

Strumful spunea...

Anonim, multumesc, in momentul asta nu ma simt prea tanara, dar stiu ca la 40 de ani o sa imi spun ca tare fraiera eram ca nu ma bucuram de fiecare clipa petrecuta cu Iulia

Anonim spunea...

Cu Iulia o sa iti petreci oricum toata viata chiar daca va fi sau nu langa tine, o sa te bucuri oricum de tot ce va face ea, dar tu trebuie sa te bucuri si de tine, de femeia din tine, de varsta ta, de viata ta cu tine pentru ca ai de ce. Iulia face oricum parte din viata ta, dar tu mai faci?

Strumful spunea...

Anonim, mi-ai dat o tema de gandire (partea legata de mine).