vineri, 20 ianuarie 2012

5 zile

Super saptamana continua si maine, cu marele eveniment din familie, eveniment la care ma imbrac lejer si am sa oripilez pe toata lumea ca nu m-am gatit la 4 ace si nu mi-am pus un kil de aur pe mine,eveniment la care sper sa nu ma intrebe nimeni de vorba sau altele cele ..toate rautati gratuite caracteristice oamneilor care-s "neintelesi" de societate.
Am avut o super saptamana de cand am aterizat.
S-a varsat niste lapte in valiza, mi-a udat aproape toate haniele, a doua zi dimineata eram atat de obosita nu puteam tine ochi deschisi sa imi cos pantalonii rupti, la scoala am avut sedinta cu Directoarea pe motiv ca ore sunt, dar nu si cu ce sa ne plateasca. Marti, geanta mea frumoasa se ruple ca prin miracol fix cand mai erau doar 4 zile de garantie. Miercuri, avusai consiliu profesoral unde m-am ofilit de fericire, dar macar am salvat ziua cu acceptul lu' tanti de la magazinul de genti care mi-a trimis geanta la reparat, dar cand am ajuns acasa am gasit o soacra neagra de nervi, ca ea vroia acasa la ea, ce sa stea cu Iulia cand eu ma distrez.
Joi, zi normala pana a venit soacra la mine si i-am zis ca ajung in jur de 8 nu 7, atunci doamna in cauza devine tuciurie la fata se stramba si zice bine- sec. Evindent ca am ajuns la 20:30 acasa iar draga de ea ma astepta langa usa, aproape.
Vineri, aceasi soacra tuciurie, dar vopsita imi zice ca de la 11 ea are treaba.
Bine, eu terminam orele la 11, dar am lasat-o in pace, si am ajuns chiar la 11:05 fix cand ea se grabea sa plece.
Traisca rabdarea si imunitatea impotriva soacrelor negre la suflet!

6 comentarii:

Alina spunea...

Off...imi pare rau! Sper ca saptaman viitoare va fi mai buna!

Strumful spunea...

Si eu sper, imi plac mult pantofii tai din ultimele 2 postari, sunt superbi.

cristina spunea...

Esti sigura ca nu e mai bine la vreo cresa, ceva? Nu neaparat numai pentru tine, dar si pentru Iulia, pentru ca nu vad in conditiile astea ca ar putea sa se bucure de o atmosfera prea relaxata in timp ce "lumea" te asteapta cu ochii pe usa. Eu n-as rezista unei relatii cu soacra-mea de genul asteia de care spui. Nu i-as cere un cap de ata.

Strumful spunea...

Cris, nici eu nu i-am cerut nimic pana sa plece Sot in Austria, apoi aveam de ales ori cresa si copil bolnav, ori soacra, pe moment am ales soacra pentru ca m-am gandit la Iulia. MA gandesc sa o duc la gradinita de prin martie aprilie.

g.cojocaru spunea...

ia-ti o bona!!! Considera investitia ca o alternativa la terapie. ;)

Strumful spunea...

Bona, nu pe moment, ea o iubeste pe Iulia, clar, dar mai are 2 nepoti care au o mama pur si simplu prostovana, asa ca femeia face ce poate pentru ambele nurori, la mine cat o lasa imima, la cealalta cat poate sa le fie bine copiiilor.