marți, 9 august 2011

Ziua 15

Imi asez frumos copilul in carut, ii iau o gogoasa din frigider, ca nu avusese chef de mancat si afara cu noi. Cum am mai zis la ora noua nu e nimeni in parc, si e tare bine, doar ca azi era un palc de tigani, urati, galagiosi, soiosi si usor agresivi.Parul din cap s-a facut maciuca pe moment, iar tigani romani. NU conteaza imi plimb copilul prin cartier ca poate pleaca si ei linistiti la milogeala. Cum incercam sa-mi asez parul zburlit ma trezesc fata in fata cu market-ul Mercur(in cap tigani, mercur, cheltuit bani, mda, vreau ciocolata cu alune si stafide). Intru, dau peste raiul fructelor si legumelor bio, am uitat de ciocolata si am luat struguri, afine, ardei, fasole, toate bio, si am mai luat si prune confiate. Acu cand ma vazui cu fasolea in plasa, fuguta acasa sa o pun la fiert ca tare buna e, singura problema era ca e fasole rosie, dar m-am gandit ca se gateste la fel, deci am pus-o la fiert, cand am trecut sa vad ce face fiertura -apa din oala maroooooo, si boabele tot marooooo, daca-i pun in fata o asemenea ciorba omului cred ca ma pune sa echipez copilul si sa iesim sa mancam undeva urgent, ca de gustat nu cred ca are tupeu. Dar pana la sot eu palnuiam sa-i dau copilului sa manance ciorba de fasole, of si puteam sa fac ciorba de manatarci, acum trebuie sa astept sa se trezeasca fata si sa vad ce-i dau sa manance ca din fasole nu am tupeu.

Doua saptamani de stat in Viena si m-am simit ca acasa aproximativ din prima zi.

Bilant cheltuieli saptamana 2:
mancare 270-280 euro
altele gen bilete, toale, carut fata:600 euro

4 comentarii:

g.cojocaru spunea...

bun trade-ul cocolatei pe fructe! ;)... cat despre ciorba, eu una la cat de ahtiata sunt dupa ea, probabil ca nu as fi avut nici o greata in a o manca maro. :P

Strumful spunea...

Am fiert fasolea si am scurs prima apa, aia maro, apoi cuoarea a fost aproape de ce stiam noi, oricum a fost buna, dar cred ca fasolea aia e pentru salate sau alte chestii de care nu stiu eu.

Isis spunea...

Bine te gasesc!
In situatii de-astea, ia-ti sotul si mergeti sa mancati in Grinzing (N-V pe harta Vienei, probabil ca el stie unde ;)).
Se mananca excelent, intr-un decor foarte frumos si linistit, mult diferit de centrul orasului. Te poti duce si singura, cu Iulia - tramvaiul 38 de la Universitate. Daca mergi dupa-amiaza spre seara va fi si mai placut, caci vezi zona atat ziua, cat si noaptea. O sa-ti placa mult, sunt convinsa!

Zile frumoase!

Strumful spunea...

Isis, multumesc,si tie zile frumoase.