joi, 4 august 2011

ziua 10

Plimbare pe Favoritenstrase
Prima zi in care am cumpart haine, evident pentru Iulia, ca doar a stat linistita in carut si ne-am putut plimba si noi.
Drept multumire i-am cumparat haine-52 de euro, de la Name'it(2 perechi de colanti, 2 perechi de strampi, body-ul cu bufnite, un tricou, 2 perechi de pantaloni scurti):

Imi place magazinul Name'it pentru copii, e destul de accesibil, mai ales la reduceri(i-am luat Iuliei ultimele doua perechide colanti de aici, evident ca pe site sunt mai ieftini noi am dat 15 euro), in schimb Benetonul inca nu l-am cercetat si nici nu cred ca o voi face.
Eu mi-am luat pantofii sport(aia pentru care a bombanit Sot) de la HUMANIC, merita sa vezi magazinul lor, si i-am luat si Iuliei o pereche de pantofiori de toamna, redusi de la 40 de euro la 15. Am pus ochii la ei pe niste pantofi, mai astept putin, poate gasesc altceva.
Magazinul de vis in ale lenjeriei, l-am gasit, si nu e nici Triumph, nici Jolidon, este Palmers, au niste pijamale divine(da, babele poarte pijamale:))), Sot le-a vazut primul, insa cand am vazut si pretul am zis pas(60 euro).
Am fost si prim Mango si prin H&M, nu am cercetat inca cu atentie, dar azi am vazut un copil in parc cu hanie de la ralph lauren, si m-am ofilit putin, adica eu ma marai pentru 5 euro si ei dau sute de euro pe 2 piese:).

2 comentarii:

g.cojocaru spunea...

in octombrieprogramasem o excurise la shopping in Viena... bine ca nu nu am apucat sa cumparam biletele de avion. :) ... ti-am spus asta pentru ca anularea mini-excursiei noastre este un motiv in plus sa te invidiez. ;)

Strumful spunea...

:) gresit, ai doi copii superbi, stai cu sotul tau, eu de pe 28 august ma intorc in tara, Sot ramane in Austria, o sa ne vedem cel mult o data pe luna, iar daca vrei ceva de pe taram vienez, cu mare placere iti aduc, cat despre unele magazine au site-uri, tu te uiti, eu iti aduc:), si cred ca perioada cea mai buna de cumparaturi e dupa revelion, atunci au ei reduceri mari, au si acum reduceri la chestiile de vara, atunci o sa aiba pt iarna.