sâmbătă, 5 martie 2011

Hotarare ...de urgenta

Dimineata ma trezesc, car de nervi in capul meu, de ce? nu stiu! Doar nervi multi si un Sot buimac dupa somn care nu intelegea ce am eu fix atunci cu el. Ba ma mai si enervai pe el ca asteapta sa iau eu toate deciziile si daca ceva nu merge bine sa aiba pe cine da vina, desi pana acum nu a dat vina pe mine, doar a gasit ca e haios.
Oricum Iulia azi a tras pisica de coada, a alergat-o prin toata curtea, a fugarit si niste gaini, si s-a gandit ca un catel cand latra zice ap-ap, in loc de ham ham iar cand a intrat in casa nu avrut sa auda de mancare si drept la san s-a repezit, eu mama harnica am tras repede bluza(ca-n filmele alea cu prostovani)si rana mea se la san a inceput sa sangereze, nu a fost prea placut dar am luat hotararea ca imediat ce se stabilizeaza situatia(hotaram ce culoare o sa aiba camerele si o si dam) o sa o intarc, o sa plec de acasa si-mi las socrul cu soacra aferenta + o bucata de fiu al lor(sot) sa se ocupe de copil, sa-l adoarma cum stiu ei, eu imi dau demisia cateva zile, sper sa rezist cateva ore departe de Iulia:D. Hotararea fiind luata, de data asta serios am anuntat toata lumea, lume care tare m-a aprobat fiecare in felul lui.

3 comentarii:

g.cojocaru spunea...

nu stiu cum e cu intarcatul, dar din cate am inteles e o perioada destul de dificila atat pentru mama cat si pentru copil... In consecinta va tinem pumnii stransi si va dorim sa aveti paret de o tranzitie cat mai usoara! :)

povesteadarieinicole spunea...

of..succes cu toate ca aveti vad diverse teme :): intarcare, rebranding, ales culori.Apropo , eu am vrut sa i facem camera Dariei violet , imi place tare mult.Insa cum nu stiam ce va fi si noi eram in toiul pregatirilor cu apartamentul , am zis sa terminam cu totul si am ales verde brotacel , care iarasi e superb.Merge si la fetita si la baiat.Apoi am personalizat camera cu mobila , pt fetita.Spor!

Strumful spunea...

Cand se termina de renovat noul apartament, ne mutam, mai asteptam o saptamna sa se invete Iulia cu noua locatie si o sa trecem la intarcare.