vineri, 11 martie 2011

Dimineata

Este ora 6 fara ceva(dimineata), toata populatia din casa doarme, de data asta Sot cu Iulia, eu nu pot sa dorm, am o durere imensa de gat. M-am trezit sa-mi fac un ceai, un remediu naturist de la un amic, ceai cu miere, lamaie si piper, poate mai remediem putin durerea de gat. Oricum vorbesc foarte dragut, nici eu nu inteleg de unde atata fericire pe capul meu. Copilul e mai bine, asta conteaza. Am reusit si noi cu ocazia asta sa luam termometru de ureche, Graco, sper sa fie bun la cat a costat, oricum, masurarea cu cel vechi si cu el e similara:D.

5 comentarii:

povesteadarieinicole spunea...

of, aveti grija.Exact asa a fost si la noi, adica incepe cu gatul , apoi te pune la pat si dupa ramai cu o tuse suparatoate cateva zile.La noi , niciunul nu a scapat de antibiotic , a fost destul de urat!Sanatate multa!

Strumful spunea...

Am inceput sa iau eu antibiotic, sa vedem cum reactioneaza Iulia la gustul din lapte. Iuliei ii dam in gat cu o chestie care are ceva antibiotic, dar e local, Iulia pare bine, nu tuseste, inca.

Mirona spunea...

a nu se publica! :D

mi-am schimbat nr de telefon: +32 489 622 887. sa i-l dai, te rog, lui Sot ca el ma mai suna...

in rest, muuuulta sanatate, sper ca v-ati facut bine deja. pupici

Anonim spunea...

Bine ca mai poti vorbi, unul dintre cunoscuti reusea cu greu sa se faca inteles datorita unuei dureri de gat infioratoare cuplata cu o raguseala pe masura.

Strumful spunea...

Nu, nu am putut vorbi dupa ce am scris postul pe blog, la cateva ore, iar Sot a fost incantat de noua lui nevasta.