luni, 17 ianuarie 2011

De pe aici


Antena este instalata, noi inca ne mai gandim cum sa ne mutam mai repede, dar intre timp ieri am fost la gradina Zoologica, si tare ne-a mai placut, la inceput, ca apoi s-a plictisit, dar a fost cuminte, chiar a stat si a mancat piureul de fructe pe bancuta linistita, a zis chiar si pa-pa unei alte micute domnisoare(iar eu radiam de multumire).
Am fost la Zara, cu gand de intolire(Sot tinea cardul in dinti, copilul era cu soacra la plimbare), dar m-am intors fara nimic, asta dupa ce am probat o fusta care mi-a palcut si un sacou asortat care nu mi-a placut ca era prea lung, si am zis ca eu vreau fusta cu sacou, adica scuze ca imi era prea lene sa gandesc cu ce sa asortez, asa ca m-am gandit ca revin, desi nu prea ma impresioneaza Zara in acest moment, inca mai jelesc disparitia magazinului Ma Dame- ca sa fiu sincera.
Am dat insa inca o tura pana la Z, ca nu-mi ajunsese se pare prima runda de cumparaturi.
Prin urmare tot sunt dependenta de cumparaturi, dar s-a schimbat tinta.

7 comentarii:

Mirona spunea...

Of, ce ti-e si cu femeile astea?! :))) Eu de la inceputul lunii stau departe de mall-uri si vestita stradacu magazine... Sunt niste reduceri de iti vine sa cumperi tot, fara sa te mai intrebi daca iti trebuie sau nu.

Strumful spunea...

M, eu zic sa dai o fuga, sigur gasesti reduceri adevarate, nu doar reduceri de 5- 10 lei in chip de reducere pana la 50%.
Imi aduc aminte cum acum ceva ani am luat de la Mango din Austria bluze de la 25 de euro cu 3,5 euro, si ce incantata am fost!

povesteadarieinicole spunea...

Mda....cam asa e si la noi, tinta este Daria , adica.Misto dc a avut rabdare la zoo Iulia.Noi am dus o pe Daria asta vara si a fost fff incantata.....de pietre :)).Si eu am pus ochii pe cateva toale de la Zara , astept salariul ;).Bine macar ca l au deschis si la noi....macar el daca altele nu vin :(

Strumful spunea...

Iuliei i-au placut gainile, berzele, paunii, si caprioarele, apoi a devenit destul de detasata, privea insa nu mai zambea ca la inceput, dar a fost foarte cuminte, si in fianl s-a atasat de o banca pe care a si lins-o putin.
Eu imi iau fusta(asa mi-am propus) de la Zara, dar nu ma grabesc, am vazut ca nu prea se inchesuia nimeni cu toate reducerile. Cred ca la reduceri e mai ok la Nisa si la Poema, acolo chiar se simt reducerile.

povesteadarieinicole spunea...

Da si mie imi plac mult hainele de la poema si nisa.Cel putin pt servici au haine super frumoase si materiale destul de ok .Mie imi plac de mor camasile lor si sacourile.

Strumful spunea...

Ai dreptate, au haine bune si cei de la poema ...romanesti, sau o parte ca-s facute la Craiova.
MI-am luat de la poema o bluza 35, redusa 50 %, bluza asemanatoare la Zara 60, tot redusa. Sincer nu ma uitam la pret, si de multe ori nici la calitate, dar de la inceputul anului mi-am propus sa fiu mai ..altfel:D

Nea Costache spunea...

Paul are nevoie de ajutorul nostru! Te rog sa preiei acest articol sub forma de leapsa pentru a mediatiza cazul lui!
http://www.neacostache.com/2011/01/21/apel-catre-blogosfera-un-copil-are-nevoie-de-noi/
Multumesc!