duminică, 2 ianuarie 2011

2011

Nu m-am intrebat niciodata la inceput de an cum o sa fie oare anul asta, acum ma intreb, sa fie pentru ca am imbatranit, sau ca nu a inceput prea bine anul?
Oricum e un an cu ceva semne de intrebare, dar ca de obicei am sa ma gandesc la ce o sa facem in momnetul respectiv, nu are rost sa ma gandesc de pe acum ce o sa se intample peste 6 luni! In schimb trebuie sa ma gendesc la cum o sa o intarc pe Iulia, chiar nu stiu cum, adica a re aproape un an si 2 luni consider ca am alaptat suficient, dar acum cum intarcam copilul este o alta poveste la care inca nu stiu raspunsul, dar accept sfaturi.
Anul asta mi-am propus si chestii,gen invatat engleza(mi-am cumparat o carte), gen slabit(2 kg, deci ar trebui sa se poata), gen cumparat haine de la Zara(dar la reducere, desi au preturi bune oricum),gen evitat persoane care doar critica si au pareri cuntradictorii cu tot Universul, fix pentru ca ele considera ca au mult mai multa minte ca altii, gen sa nu mai fiu darnica si sa nu mai cumpar cadouri scumpe.
Domnule an 2011, eu am asteptari mari la tine!

4 comentarii:

povesteadarieinicole spunea...

Eu am alaptat o pe Daria 1 an , fix.Dupa am slabit f mult si incet incet s a dus si laptele.Intre timp incepusem lupta cu biberonul , pt ca ea niciodata nu a baut cu acest obiect.N a vrut si pace.A fost crunt, dar am reusit.A inceput reticent cu cate 60 de ml , iar acum ar bea si 2 l pe zi , daca ar fi dupa ea.A fost un proces natural ,fara restrictii din partea mea , fara nervi sin parte ei, ceea ce va doresc si voua.Incearca sa i inlocuiesti mesele de san cu lapte formula.Sau cel putin progresiv , cate una pe zi , pana la mom zero.Succes!

Strumful spunea...

Ce lapte formula ai folosit tu?

povesteadarieinicole spunea...

Pai initial amincercat Humana, insa papilele gustative ale donsoarei ,dupa vreo 4 formule delapte incercat s au oprit , spre fericirea noatra laNan.Acum bea Milupa , de vreo 2 luni si iiplace si asta.

Strumful spunea...

NAN, i-am luat si eu, dar nu pare sa-i placa, am sa incerc Humana.