joi, 7 octombrie 2010

Pregatiri de iarna

Simteam miros de iarna inca din septembrie, asa ca pe unde mergeam cautam geaca de iarna pentru Iulia, intr-un sfarsit am gasit-o, pe ea, perfecta, groasa, fas cauciucat(157 lei). Cam scumpa pentru buzunarul nostru, dar un singur copil avem, deci o cumparam, si apoi Z e magazinul meu preferat.
O saptamna cat inca nu era de geaca groasa am fost tare mandra de minunatie, cand am imbracat-o pe Iulia in ea am fost si mai incantata, pana si Sot era multumit. Dupa a doua purtare a inceput sa se rupa fasul din jurul capselor, si dupa a treia purtare am scos o capsa de la locul ei.
Sot optimist zice ca mai e fermoarul, asa ca e ok, dar m-am gandit ca nu dau 157 lei pe o chestie care se rupe dupa trei zile, si o duc inapoi. Evident ca banii nu ii primesc, dar iau alte produse in loc(2 body-uri cu botosel +o pereche de strampi, cu ocazia asta am hotarat ca e scump Z pentru noi), deci merge si asa. Iar nu aveam geaca de iarna, fix in frig....asa ca iar caut alta, iar ma enervez, si iau una de 3 ori mai ieftina..
Cu cizmele a fost simplu, dragoste la prima vedere, si alea tot 160 lei, dar copilul merita, si avem garantie 60 de zile:D.

5 comentarii:

g.cojocaru spunea...

nu credeam ca e asa mare bataie de joc cu produsele de la Z. :(

Sper sa gasiti geaca cat mai repede si la preturi decente.. si sa nu mai aveti parte de astfel de incidente. :)

povesteadarieinicole spunea...

Sunt niste gecute super si la Benetton , in Trivale , la LDA ;).Groase , moderne , practice , insa la fel de piperate ca zi Z sau Zara-150 de ron.Insa bebelina merita orice , nu? :)

Strumful spunea...

G, hainele de la Z imi plac, geaca era foarte frumoasa, dar nu si rezistenta, oricum o sa incerc sa evit Z, ne adaptam la bugetul de criza.


Povesteadarieinicole, am fost si la LDA prima data, ai dreptate au si acolo geci frumoase, Zara nu avem noi in Pitesti, parca, dar am inteles ca vor sa deschida un magazin, abia astept.

povesteadarieinicole spunea...

Da , deschid vis-a vis de leonardo , insa nu deschid si kids :(.Fix ce ma interesa.Aduc doar men si women.Asta este.Ne mai plimbam pe la bucuresti :D

Strumful spunea...

:), singurele plimbari la Bucuresti au fost din motive medicale, trebuie sa merg si la cumparaturi, ai dreptate.