sâmbătă, 17 aprilie 2010

Ganduri...

De cand cu micul Strumf(Trol, Albinuta, Razgaiac) nu mai am timp de blog, nu mai am timp de bloguri(dar cele pe care le citesc sunt de suflet, si inca imi lipseste blogul Lumea Danei, dar Dana nu stie ...).
Dimineata m-am trezit cu un gand "vreau sa ma simt bine in corpul meu", asta inseamna sa slabesc de la 62 kg, sa ajung si eu macar la 58 sau nu zic la 55. Gand care o sa fie uitat pana maine, deja s-a asezat cuminte in mintea mea si nu mai da semne ca are ambitii de realizare.
In capul meu oricum e vraiste, vreau sa merg la mare, dar nu stiu ce hotel sa aleg: Saturn-din Saturn, unde am mai fost, dar nu i-am dat 5 stele, la hotel Dana din Venus? sau la Cocor?
Eu unde merg cu copilul la mare anul asta(parca nu vreau Bulgaria)? Asta e un gand care se vrea musai rezolvat.
Printre ganduri(de hotel) am fost la cumaraturi ieri. Iuliei ii trebuia o palarie, ceva mai subtire ca dadu caldura si pe la noi, dar ca m-am intors cu haine pentru ea de xxx lei(Ince sa fiu fan haine bebe Premaman) asta nu conteaza(hanorac, rochie, colanti, 2 bluze, o palarie, o caciula subtire). Imi place cand cumpar, dar la fel de mult imi place ca atunci cand nu-i mai sunt bune sa le dau:D, imi place sa dau lucruri, imi place sa fac si cadouri, deci poate uneori nu nimeresc eu cadoul perfect, dar insit.
Azi mergem la Simfonia Lalelelor cu Razgaiacul care nu sta in carut(mov si frumos, cine vrea carut mov si frumos...peste cateva luni, ca poate..poate sta si dansa intre timp in el).
Sper sa fac poze cu aparatul meu neperformant:D!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Incearca Turcia sau Grecia. :)

Strumful spunea...

Grecia era favorita, dar Iulia e prea mica pentru un drum asa de lung.

Anonim spunea...

Incearca la munte atunci :)
Poate ca e prea mica pentru "la mare" in general...

Strumful spunea...

Pentru la mare e ok, dar nu stiu hotel, poate Europa...sau ....