vineri, 14 decembrie 2007

miercuri

Pai, aseara gandeam eu sa sun la scoala sa spun ca nu vin, ca de, e zapada peste tot in jurul meu si am ramas blocata in casa! Norocul meu ca m-a oprit cineva.
Ajung cu greu la locul de unde ma culege maxi-taxi(drum cu gheata, sot nervos ca intarzaie din cauza mea, sotie, adica eu....suparata pe sot ca nu e vorbaret in dimineata asta) pentru a ma duce la scoala. Ma urc in maxi-taxi, in fata, ca de, nu vreau sa inghet pana la scoala, constat ca nu e caldura in maxi, deci cobor, il astept pe urmatorul, ca oricum zic eu, am scuza, daca aici e zapada asa mare, inseamna ca la scoala e si mai mare, ca de, e aproape de munte, deci pot sa si intarzai ca nu zice nimeni nimic!
Bun , m-am urcat in maxi, am pornit..scoala vin! lanaga mine s-au perindat pe rand, o babuta, care a ragait, a tusit si-a suflat nasul, mda mi-a atras atentia...eram concentrata sa nu cada de pe scaun sau mai rau sa nu-si dea duhul langa mine, la cum tusea, e, pana la uram coboara, urca un mosulet...mosul nu mi-a mai atras atentia, asa ca ma uit pe geam linistita!
da, ma uit pe geam, numai ca........numai ca....pe aici nu a nins, nici un fulg, adica la 30 de km, de casa mea , nici un fulg? Si eu vroiam sa scun la scoala sa spun ca-s inzapezita?
Clar nu ma credea nimeni...sanatoasa la cap!
Mda, am ajuns si eu pe la 8:30, nimeni nu a observat, iar elevii mei , draguti si plini de calitati surprinzatoare plecasera la cafea:D! Promit ca nu mai tip la ei niciodata!
OK, miroase a ars:D revin...., adio mancare de teci, cred ca ma multumesc cu niste cartofi prajiti

2 comentarii:

teribilisimo spunea...

:) hehehehe
babuta era 'letala' rau! :)
si cuminti elevii... stiau ei ca n-ai chef de nimic, de-aia au plecat.

teribilisimo spunea...

a... si inca o intrebare...
de ce se numeste "miercuri"? o.O